RESERVEREN
MaMa Kelly Amsterdam

MaMa is meer dan blij om te doen waar zij goed in is. Haar gasten in de welbekende watten leggen. Al zullen we in deze veelbesproken nieuwe realiteit dat wel op een iets andere manier moeten doen dan je voorheen van ons gewend was, de gezelligheid is er geen moment minder om. 

Lunch & High Tea

Wij serveren onze lunch en high tea van donderdag t/m zondag. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn wij gesloten voor de lunch en high tea. Wij serveren de lunch vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur en de high tea vanaf 13:00 uur tot 15:00 uur. Enkel op zaterdag en zondag serveren wij de high tea vanaf 12:00 uur t/m 14:00 uur. Wij vragen voor de High Tea een aanbetaling van €20,- per persoon en de tijdsduur is maximaal 2 uur.

Diner

We hebben een zeer uitgebreide kaart, boordevol MaMa Kelly-klassiekers. We vragen je wel om minimaal twee gangen van die kaart te kiezen. Dus een voor- en een hoofdgerecht. Of een hoofd- en een nagerecht. Maar meer mag natuurlijk altijd, en je kunt als vanzelfspreken ook alles kiezen wat je wil.

Reserveren doe je via de reserveerbutton rechts onderaan.

Wanneer je wil reserveren voor een gezelschap vanaf 9 personen, of andere vragen hebt: mail ons dan even op amsterdam@mama-kelly.nl.