Groepslunch

Bij groepsreserveringen (gezelschappen vanaf 10 personen) werken wij met ons lunch menu, dit om de kwaliteit en snelheid van onze gerechten voor jullie en onze andere gasten te kunnen garanderen. Voor de lunch bieden wij twee opties:

Wij serveren een lunch met heerlijke broodjes, een wrap, een soepje, cheesecake en natuurlijk onmisbare mimosa’s. Naast de beroemde High Tea, een nieuw mini-feestje in Pink Paradise. Reserveren kan tussen 12:00 en 14:30 uur. De prijs van dit overheerlijke menu is €39,50 per persoon inclusief 2 uur mimosa’s (maximaal 6). Reserveren kan online via de website onder het kopje mimosa lunch.

Wil jij de brunch nou zonder de mimosa’s? Ook dat kan, de dranken zullen dan op nacalculatie zijn. De prijs van het menu is €27,50 per persoon. Klik hier voor het menu.

Daarnaast serveren wij een vast 3 gangen lunch menu voor een vaste prijs van €39,50 per persoon. Dit is een wisselend menu, via de mail kunt u dit menu opvragen. De hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites en een side salad om te delen. Desgewenst hebben wij ook een vegetarische variant.

MaMa’s Lunch »