Groepslunch
Menu Lunch
Bij groepsreserveringen (gezelschappen vanaf 10 personen) werken wij met ons MaMa’s Favourites lunch menu, dit om de kwaliteit en snelheid van onze gerechten voor jullie en onze andere gasten te kunnen garanderen. Voor de lunch bieden wij twee opties:
 
Shared broodjes lunch menu voor een vaste prijs van €21,-. Dit zijn diverse broodjes, een wrap en een salade to share. U kunt dit menu uitbreiden met een soepje voor (meerprijs €9,- per persoon) of een dessert (meerprijs €7,50 per persoon). Klik hier voor het menu. 
 
Daarnaast serveren wij een vast 3 gangen lunch menu voor een vaste prijs van €39,50 per persoon. Dit is een wisselend menu, via de mail kunt u dit menu opvragen. De hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites en een side salad om te delen. Desgewenst hebben wij ook een vegetarische variant. Uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën en of dieetwensen. Graag ontvangen wij deze een week voorafgaand aan de desbetreffende datum. 


Aanbetalingen

MaMa Kelly heeft ook te maken met veel no-shows. Om dit te voorkomen vragen wij voor reserveringen van 8 personen of meer een aanbetaling van € 20,- per persoon. Op de dag van de reservering wordt de aanbetaling uiteraard van de rekening afgetrokken.
Natuurlijk kunt u ook nog gewoon wijzigingen doorgeven. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kan dit kosteloos worden gedaan. Binnen de 24 uur komt de verrekening/teruggave van de aanbetaling van de niet-aanwezige personen te vervallen.