Groepsdiner
Menu Diner

Bij groepsreserveringen (gezelschappen vanaf 10 personen) werken wij met ons MaMa’s Favourites menu, dit om de kwaliteit en snelheid van onze gerechten voor jullie en onze andere gasten te kunnen garanderen. Het MaMa’s Favourites menu is een vast 3 gangen menu voor een vaste prijs van €49,50 per persoon. Het menu kan worden uitgebreid tot een 4 gangen menu voor een vaste meerprijs van €12,50 per persoon. Daarnaast is het ook mogelijk om een kaasplankje toe te voegen voor een meerprijs van €10,- per persoon. De hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites en een side salad om te delen. Desgewenst hebben wij ook een vegetarische variant. Uiteraard kunnen wij rekening houden met eventuele allergieën en of dieetwensen. Graag ontvangen wij deze een week voorafgaand aan de desbetreffende datum. Klik hier voor het menu.

Aanbetalingen

MaMa Kelly heeft ook te maken met veel no-shows. Om dit te voorkomen vragen wij voor reserveringen van 8 personen of meer een aanbetaling van € 20,- per persoon. Op de dag van de reservering wordt de aanbetaling uiteraard van de rekening afgetrokken.
Natuurlijk kunt u ook nog gewoon wijzigingen doorgeven. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kan dit kosteloos worden gedaan. Binnen de 24 uur komt de verrekening/teruggave van de aanbetaling van de niet-aanwezige personen te vervallen.