Groepsdiner
Menu Diner

Bij groepsreserveringen bieden wij twee mogelijkheden: het MaMas Favourites Menu of het Shared Dining menu.

Het MaMas Favourites menu is een 3-gangen keuze menu voor een vaste prijs van € 49,50 per persoon. De hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites van de Frietboutique en een side salad om te delen. Het groepsmenu is op de avond van de reservering beschikbaar in het restaurant, zodat de gasten ter plaatse een keuze kunnen maken.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor ons Shared Dining menu (3 gangen, € 49,50 per persoon). Bij dit menu krijgt u meerdere gerechten op tafel om te delen. Zo hoeft u niets te missen van onze signature dishes!

Aanbetalingen

MaMa Kelly heeft ook te maken met veel no-shows. Om dit te voorkomen vragen wij voor reserveringen van 8 personen of meer een aanbetaling van € 20,- per persoon. Op de dag van de reservering wordt de aanbetaling uiteraard van de rekening afgetrokken.
Natuurlijk kunt u ook nog gewoon wijzigingen doorgeven. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kan dit kosteloos worden gedaan. Binnen de 24 uur komt de verrekening/teruggave van de aanbetaling van de niet-aanwezige personen te vervallen.