Bedrijfsfeesten
Het perfecte zakelijke evenement bij MaMa Kelly

Bedrijfspresentaties, zakelijke evenementen of het welbekende jaarlijkse bedrijfsfeest: MaMa Kelly regelt het graag voor je. Van kleinschalige vergadering of gezellig teamuitje, tot een spetterend evenement voor de volledige company. MaMa maakt het allemaal mogelijk. 

  • Exclusieve ruimtes
  • Unieke locatie in het Olympisch Stadion
  • Goed bereikbaar met auto

Een ontspannen evenement, zonder zorgen.

Ons team neemt met alle vormen van genoegen én ontzettend veel ervaring graag de organisatie van de bedrijfsevenementen op zich. Terwijl de opdrachtgever zich bezighoudt met de inhoud van de workshop, het zakendiner, de babyshower, high tea of bijvoorbeeld het bedrijfsfeest, zorgen wij dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

De culinaire packages, de DJ’s en hostesses en praktisch iedere andere wens. Zodat iedereen kan genieten van een ontspannen evenement, zonder zorgen.

Unieke ervaring

Natuurlijk zorgen wij indien gewenst ook voor extra benodigdheden als LCD-schermen en geluidssets voor presentaties, of externe artiesten om een feestje net dat beetje extra te kunnen geven. In overleg is alles mogelijk. Zowel wat betreft de technische zaken, als de juiste personen om er een onvergetelijk event van te maken.

Dankzij een uitgebreid netwerk regelen we ook extra voordelig een heel scala aan aanvullende krachten. Denk aan een professionele fotograaf, of een workshop van een bekende chef. De opdrachtgever geeft aan wat hij of zij nodig heeft, en MaMa regelt het.

Vraag offerte aan

    Vraag offerte aan